Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'UFEC premiarà l'Europa-ACIDH

20 Abril 2019 Redacció
L'Europa-ACIDH, pioner L'Europa-ACIDH, pioner ACIDH

La tasca inclusiva de l'Europa-ACIDH rebrà el reconeixement dels premis Líders de l'Esport Català el proper divendres 26 d'abril.

El jurat de la primera edició dels premis Líders de l’Esport Català, organitzats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha escollit els premiats entre diferents categories que posen en valor la dedicació de dirigents de clubs, àrbitres catalans, projectes d’esport inclusiu i de cohesió social així com els valors i el foment de l’esport. Les candidatures entre les quals ha hagut d’escollir el jurat, havien estat prèviament proposades per les federacions esportives catalanes. El jurat ha valorat tant la trajectòria professional com l’impacte de la tasca duta a terme per les diferents propostes.

L'Europa-ACIDH rebrà el 'Premi projecte de cohesió social' per la seva formació d'equips adaptats -4 masculins i 1 de 100% femení, el primer de tota Catalunya en aquesta modalitat-. Els guardons s'entregaran el pròxim 26 d'abril, en el decurs d'un sopar-gala durant la celebració de l'assemblea general de la UFEC.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics