Dol per la defunció dels socis Maria Rosa Melció i Juan Luís Ocaña

21 Març 2018
Maria Rosa Melcior amb la bandera del club Maria Rosa Melcior amb la bandera del club CE Europa

El Club Esportiu Europa lamenta la pèrdua, els darrers dies, de dos dels seus socis: Maria Rosa Melció i Juan Luís Ocaña.

Melció (a la foto superior a casa seva amb la bandera del club), de 87 anys, era la sòcia número 4 del club i Ocaña, de 81, el número 83. Tots dos rebran reconeixement instants abans del partit Europa-Espanyol B de Tercera Divisió (diumenge a les 12 del matí) en forma d'instants de silenci. El CE Europa vol transmetre el seu condol a tots els respectius familiars i amics.

Juan Luís Ocaña Quesada va morir fa deu dies, l'11 de març, i Maria Rosa Melció Lluís ahir dia 20 de març. La seva vetlla s'ha instal·lat aquest matí a la sala 6 del tanatori de Sancho de Ávila. La cerimònia tindrà lloc demà dia 22 a les 08:45 hores.

En el cas particular de Melció, la seva vinculació històrica amb l'Europa es forma per qüestions familiars. El seu marit era Antoni Aspeix, membre de la 'Comissio pro gespa' que, el 1960, va aconseguir sembrar gespa natural al vell estadi de Sardenya, recinte que tres anys més tard acolliria partits de la Segona Divisió del futbol professional amb l'ascens de l'equip a la divisió de plata.

Aquella comissió (formada pels socis Francesc Hidalgo, Aureli Llauradó, Lluís Vilar, Antoni Garcia, Jaume Rius, Jaume Guasch, Antoni Aspeix, Antoni Lázaro, Jaume Monreal, Antoni J. Capell, Macari Torrent, Daniel Gutiérrez, Lluís Gil, Enric Rodrigo i J. Gregori) va rebre un homenatge per la seva tasca amb la disputa d'un amistós internacional entre l'Europa i l'Stuttgart (resultat d'1-2).

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics