agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

De derbi en derbi a la copa

11 Agost 2015 Redacció
Guzman i Santolalla en el darrer precedent de lliga a La Verneda (2012) Guzman i Santolalla en el darrer precedent de lliga a La Verneda (2012) Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de començar el camí de la Copa Catalunya d'igual forma i resultat que l'any passat (derrotant l'Espanyol B per 1-0), l'Europa afronta un nou derbi en segona ronda, aquesta vegada a domicili, visitant aquesta tarda (19 h.) La Verneda.

El Júpiter, rival d'enguany a la lliga de Tercera, rebrà aquesta tarda l'Europa per decidir a partit únic qui passa a tercera ronda. En aquesta eliminatòria futura ja espera el Cornellà. Passi Júpiter o passi Europa, el conjunt de Tercera rebria al seu camp el Cornellà en la següent ronda. En cas de passar l'Europa, aquell mateix partit segurament serviria per posar en joc, a la vegada, el trofeu Vila de Gràcia.

Pel que fa als dues entre grisgranes i escapulats en Copa Catalunya, tres derbis s'han disputat fins ara, un la temporada 1989/1990 encara amb el trofeu sota nom de Copa Generalitat i amb el sistema de competició d'eliminatòries d'anada i tornada. El darrer precedent, el 2 de juny del 2002 al Nou Sardenya en partit de primera eliminatòria. El duel va finalitzar 2-2 i l'Europa va superar el Júpiter per penals. En total, tres precedents amb un signe per a cada: victòria, empat i derrota.

A nivell de disponibilitat de jugadors, Albert Poch podrà configurar una convocatòria de 18 jugadors gairebé a la carta. Només resta el dubte de Montoro, ja recuperat de la seva lesió i que des d'ahir entrena amb normalitat amb el grup. Per precaució, el jugador podria esperar fins el següent cap de setmana per participar activament d'un partit.

JÚPITER - EUROPA

  Copa Catalunya · 2a eliminatòria (partit únic)
  11/08/15
   19 hores
  Edwar Miguel Gonzales Moreno (Barcelona) assistit per Micael Erlich i Alejandro Álvarez Molina (del mateix col·legi)
  Socis CE Júpiter de franc / Entrada general 5€


  En directe a @ceeuropa

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics