Arrenca la lliga a l'Escola!

07 Novembre 2018 Redacció
Nens durant un entrenament de l'Escola Nens durant un entrenament de l'Escola Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Aquest proper dissabte comença la competició interna escolar i al web teniu tota la documentació necessària a l'abast.

Després d’unes setmanes de constants canvis i partits contra equips del mateix torn d’entrenament, els responsables de l'Escola han format els equips definitius pel campionat de Lliga i Copa. Tots ells tenen un nom de país.

Amb la millor de les actituds, els responsables han intentat equilibrar els equips definitius per poder gaudir d’un any de partits el més equilibrats possibles, assumint que la tasca és impossible tot agraïnt a les famílies la comprensió i la paciència amb els movients d'equip de les darreres setmanes. Com ja es va comentar a la reunió informativa del mes de setembre, els criteris per formar els equips són:

1- Equilibri en nivell, edat i número de jugadors.

2- Nivell similar entre equips del mateix torn d’entrenament i mixtes.

3- Repartir els porters entre el màxim d’equips.

4- Ubicar un entrenador adequat a l’etapa de l’equip.

A partir d’aquest moment ja no es faran canvis de jugadors. Passades unes jornades de Lliga es detectaran aquells equips amb més dificultats i els responsables intentaran treballar amb aquests equips amb tota l'energia per poder millorar la seva dinàmica.

Calendari de la Lliga

A l'apartat web de l'Escola hi ha el calendari de les 7 primeres jornades de la Lliga. Les famílies interessades, per logística, en rebre el calendari complet, el poden demanar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .


Reglament de la Lliga

Els responsables de l'Escola demanen especialment a les famílies llegir-se el Reglament General de competició de l'Escola, donada la seva singularitat i per evitar equívocs al llarg de tot el curs esportiu 2018/2019.


Campionat d'aficions

Els responsables de l´Escola consideren bàsica la figura de les famílies com a suport emocional dels nens/es. Cada setmana es donaran punts a les aficions on es premiarà l’assistència i l’animació de les famílies als seus equips. Himnes, xiulets, trompetes, càntics, pancartes...cada equip de famílies pot utilitzar allò que vulgui.

La puntuació serà la mateixa que amb els partits: 5 punts molt bona, 3 punts bona i 2 punts normal. El criteri de puntuació serà el de tots els responsables de l'Escola. Es demana a les famílies que els instruments (tipus trompetes o timbals) s’utilitzin a partir de les 10:40 hores del matí per respecte al descans dels veïns.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics