Afectada la mobilitat dels vehicles al davant de l'estadi Nou Sardenya

16 Març 2018
Imatge de les obres actuals davant la tribuna principal de l'estadi Imatge de les obres actuals davant la tribuna principal de l'estadi Xavier Garcia

Els cotxes particulars i els autocars pels equips locals i visitants veuran afectada la seva mobilitat les properes setmanes.

A finals de novembre de l'any passat, l'Ajuntament va iniciar les obres de reurbanització del carrer de de les Camèlies en el tram comprès entre el carrer de l’Escorial i la Ronda del Guinardó. El projecte comprèn un àmbit de 7.081 metres quadrats.

La previsió és que les obres finalitzin al cap de set mesos. La intervenció preveu eixamplar les dues voreres fins als 4,50 metres, i en el tram de davant de l'estadi del CE Europa arribaran fins als 6,50 metres i comptaran amb zones de descans, amb bancs i cadires.

Mentre durin les obres que aquests dies s'han iniciat davant la tribuna principal de l'estadi, els cotxes particulars i els autocars no podran moure's i/o estacionar de la forma que ho feien abans, veient afectada la seva mobilitat i havent de buscar altres zones d'estacionament, descàrrega o aparcament.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics