L'Escola de Futbol del CE Europa ja està planificant la propera temporada. A partir del dilluns 18 de maig, obertes les inscripcions.

El CE Europa emet un nou comunicat en relació a les novetats decretades pels organismes oficials al voltant del virus Covid-19.

Un cop finalitzada la Lliga de l'Escola de Futbol, és el torn de la Copa. Posem a disposició de les famílies el calendari de partits.

L'Escola de Futbol del CE Europa ja té els seus equips campions després de donar per finalitzada la competició de lliga.

La sala de premsa de l'estadi va acollir ahir a la tarda les darreres conferències de la nutricionista Laura I. Arranz per a famílies.

Com cada any, l'Escola de Futbol i el Futbol Formatiu del club posen en marxa un torneig lúdic per a mares i pares d'alumnes.

L'Ajuntament de Barcelona manté activat el Pla Bàsic d'Emergència municipal per ventades en fase d'alerta. No hi haurà entrenaments.

La coordinació esportiva de l'Escola de Futbol del CE Europa ha decidit anul·lar la jornada d'avui degut a la constant pluja.

Al menú web corresponent a l'Escola de Futbol ja es troben disponibles, per a les famílies, tots els documents per seguir la competició.

Heu vist mai el Nou Sardenya des de l'aire? Us oferim un curt vídeo amb imatges des del cel de la darrera presentació del planter.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics