agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El CE Europa ha arribat a un acord amb l'empresa fotogràfica REMimages per tal de cobrir gràficament l'Escola de Futbol.

L'Escola de Futbol ja té en marxa la lliga de pares i mares. La segona jornada de partits tindrà lloc el dissabte 8 d'abril a la tarda.

Deu equips de la lligueta interna de l'Escola i set de les seves aficions s'han proclamat campions de Lliga aquest inici de març.

L'Escola de Futbol del CE Europa afronta les darreres tres jornades del campionat de Lliga intern abans de deixar pas a la Copa.

L'Escola ja coneix el primer horari de la lliga informal de pares i mares de l'Escola: el dia 11 de març a les cinc de la tarda a l'estadi.

La sala de premsa del Nou Sardenya va acollir ahir el primer taller formatiu de l'acord entre l'Europa i la Plataforma per la Llengua.

Com és costum els darrers anys, l'Escola organitzarà una lliga informal destinada a fer pinya entre pares i mares de jugadors del club.

Un any més, la Fundació Privada Esportiva Europa organitza un recapte solidari d'aliments. En aquesta ocasió, dividit en dos dies diferents.

Després d’unes setmanes de constants canvis i partits contra equips del mateix torn d’entrenament, els equips ja són definitius.

La MGC vol convidar tots els nens i nenes del CE Europa a participar en els tallers organitzats a l'Espai Mútua de Pedralbes Centre.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics