Viu el Campus 'hattrick!' a El Collell

10 Abril 2018 Redacció
Campus en un entorn natural Campus en un entorn natural hattrick!

El Club Esportiu Europa, nou col·laborador oficial del Campus hattrick! a El Collell, que enguany se celebrarà del 15 al 21 de Juliol.

S'acosta l'estiu i, per tal que els nostres jugadors puguin aprofitar i gaudir al màxim aquest temps de vacances, des del club ampliem la nostra oferta de Campus. Addicionalment als campus per a nens de 4 a 14 anys que celebrarem al Nou Sardenya, el club ha arribat a un acord amb l'empresa organitzadora Gesclass per a oferir entre els nostres jugadors de base de 7 a 15 anys la participació a la setena edició del Campus hattrick!, que se celebrarà a El Collell del 15 al 21 de Juliol.

Es tracta d'un campus de reconeguda trajectòria en el qual ja han participat al llarg dels anys molts jugadors i entrenadors del nostre club. Hem seleccionat aquest campus basant-nos en l'experiència de l' empresa organitzadora, la coincidència dels valors del nostre club amb els d'aquesta activitat i la presència en la direcció tècnica dels nostres Directors de Futbol Formatiu, Ramon Gatell i de l'Escola, Oscar Belis.

Segons Ramon Gatell, director de Futbol Formatiu del club i membre de la Direcció Tècnica del campus, el triple objectiu del Campus hattrick! és "que els nens gaudeixin de les vacances en un entorn natural i en un clima d'amistat, continuar la formació futbolística amb entrenaments i partits i ser un pas més en el seu creixement personal en valors".

Podeu obtenir tota la informació necessària i fer la inscripció a través de la web oficial www.campushattrick.com . Cal tenir en compte que, per treure un bon profit del treball futbolístic i afavorir la bona convivència, les places són limitades.


180410 campus 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics