Una sala de premsa renovada

03 Abril 2018 Redacció
Esteva durant la roda de premsa posterior a l'Europa-Espanyol B Esteva durant la roda de premsa posterior a l'Europa-Espanyol B Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després d'uns mesos de reforma, la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya comença a completar el seu nou aspecte funcional.

Gràcies a l'acord entre l'Europa i l'empresa Instaldeco, tant les oficines del club com la sala de premsa de l'estadi han renovat parcialment el seu aspecte amb nou mobiliari. Pel que fa a la sala, s'ha canviat bona part de l'estructura i s'ha minimitzat la decoració visual. Les cadires per assistir o cobrir actes i rodes de premsa s'han renovat per complet, així com la 'taula presidencial' o d'intervencions.

La sala compta amb més llum (especialment per a reforçar la imatge per TV) i una nova estètica a les rodes de premsa amb la incorporació d'un marc 'slider' per a visualitzar en pantalla els logotips dels patrocinadors o bé informació relacionada amb l'acte que s'està duent a terme.

La sala ha entrat de nou en funcionament si bé encara té diferents aspectes per finalitzar que dotaran l'espai, de porta a porta de la seva longitud, d'una renovada i moderna imatge així com un record en forma de trofeus, fotografies i cartells més selecte i representatiu de la història de l'entitat.


180403 sala S

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics