Perfilada la plantilla del Femení A

13 Juny 2018 Redacció
Clara Clemente, una de les jugadores renovades Clara Clemente, una de les jugadores renovades Arxiu CE Europa (Fran Capell)

La primera plantilla femenina de l'entitat ja coneix la seva composició gairebé definitiva a nivell de jugadors i també de cos tècnic.

A les renovacions ja anunciades de les tres capitanes, Kaky, Andrea Porta i Pili Porta, cal afegir la continuïtat una temporada més de les següents jugadores: Ari, Moyano, Zaira, Carla, Laia Castilla, Eybis, Júlia, Granados, Anna Sitjà, Sònia, Clara i Nany. A més, s’han tancat ja quatre noves incorporacions, que són la defensa Joanna Vega (Levante Las Planas), la migcampista Ariadna Lara (Sant Gabriel) i les davanteres Maria Farreras (Pallejà) i Naira López (Sant Gabriel).

El club no dona per tancat ni el capítol de renovacions ni el de noves incorporacions. Pel que fa al cos tècnic, el nou entrenador Toni Camacho ha completat el seu staff amb Albert Buza, com a segon entrenador, i Xavi Martínez com a preparador físic. Els entrenaments s’iniciaran el dilluns 6 d’agost i el plat fort de la pretemporada serà la segona edició del Trofeu Vila de Gràcia, que es jugarà a mitjans d’agost en una data i davant un rival encara per determinar.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics