Els Castellers de la Vila de Gràcia presenten la Beca Mike Lane 2019

03 Abril 2019 Redacció
Castellers solidaris Castellers solidaris CVG

Aquesta beca permet treballs d'investigació, recerca, prevenció i cura de lesions medul·lars i cervicals. Té un valor de 10.000 euros.

Segurament molta gent recordarà la Diada Castellera de la Festa Major del 2013, on els Castellers de la Vila de Gràcia van patir una caiguda del 5de8 que va comportar que un casteller, Mike Lane, patís una tetraplegia severa. Al cap de tres anys i mig en Mike va morir.

Els castellers van estar donant voltes sobre quina seria la millor manera d'homenatjar en Mike i van pensar en creuar una beca que premiés treballs d'investigació i recerca en la prevenció i cura de lesions medul·lars i cervicals. Enguany aquest beca estarà dotada amb un import de 10.000 euros aportats íntegrament pels Castellers. En els propers mesos es farà públic el veredicte i la presentació del projecte guanyador. La idea dels Castellers, compartida amb la família d'en Mike, és que aquesta beca es pugui anar repetint any rere any.

En les properes edicions de la Beca Mike Lane s'obrirà una plataforma de mecenatge per a que totes les colles, entitats, empreses, associacions i particulars que vulguin participar puguin aportar una quantitat econòmica per tal que la beca Mike Lane sigui una realitat durant molts anys.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases de la Beca Mike Lane-CVG 2019.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics