Acord de salut amb Nytta

25 Maig 2018 Redacció
Ferrándiz (esquerra) i Martínez a les instal·lacions del club Ferrándiz (esquerra) i Martínez a les instal·lacions del club CE Europa

El CE Europa i Nytta Sport, centre 'premium' d'entrenament personal i salut, signen un acord de col·laboració per a futbolistes i socis.

Amb el conveni entre les dues entitats, els jugadors de les principals plantilles del club podran realitzar sessions físiques a Nytta, així com tractaments de recuperació de lesions, com és el cas del capità Álex Cano, que enllesteix les darreres setmanes de recuperació de la seva lesió al peu per estar disponible per a l'inici de la pretemporada.

D'igual forma, les famílies i socis de l'Europa també podran gaudir d'una promoció especial del 15% de descompte en tots els serveix que ofereix l'empresa -situada al carrer Aribau, 225, cantonada amb Marià Cubí, ben a prop de Gràcia- i que es poden consultar al web de Nytta. A l'acte de tancament de l'acord hi han assistit Víctor Martínez, president del CE Europa i Miquel Ferrándiz, director de Nytta Sport.


180525 nytta S

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics