agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El CE Europa organitza una nova edició del seu tradicional Campus de Setmana Santa. Ja es poden fer les inscripcions corresponents.

La Fundació Privada Esportiva Europa organitza un nou Campus de Nadal que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre al Nou Sardenya.

Els diferents torns de participació del Campus d'Estiu i els equips formats es van fer fotografies de grup que el club posa a disposició.

Els diferents torns de participació del Campus d'Estiu i els equips que es van formar es van fer fotografies de grup que ara el club posa a disposició.

Ja fa dies que el Campus d'Estiu del CE Europa està en marxa. Enguany, la Mútua General de Catalunya ha col·laborat amb el seu patrocini i organitzant activitats i sortejos.

Els inscrits a qualsevol setmana del Campus d'Estiu del CE Europa ja poden recollir, a les oficines del club, la roba d'aquesta temporada.

L'èxit d'inscripcions del Campus d'Estiu del CE Europa, que tindrà lloc al Nou Sardenya, ha fet omplir del tot la segona i tercera setmana, al juliol. Hi ha places per a la resta de dies.

L'Europa ha dissenyat, un any més, la composició del Campus d'Estiu (Nou Sardenya) i el Campus de Tecnificació (Camp de l'Àliga) de cara a l'estiu. Les inscripcions, obertes des del dilluns 18 d'abril.

Les oficines del CE Europa han obert ja el període d'inscripció pel Campus de Setmana Santa que el club ofereix pels dies 21, 22 i 23 de març. A ceeuropa.cat et pots descarregar la butlleta d'inscripció i consultar preus.

El Campus d'estiu del CE Europa, que té lloc com cada any al Nou Sardenya, ocupa el protagonisme d'aquestes primeres setmanes d'estiu. Al lloc web oficial del club oferim les fotos per equips dels participants de cada setmana d'inscripció al Campus: Oferim avui la setmana 5.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics