agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Tots els alumnes del Campus Lúdic del Club Esportiu Europa poden descarregar-se la seva foto de grup realitzada a l'estadi Nou Sardenya.

Participar al Campus Lúdic de l'Europa és sempre un bon record. També materialment, amb les fotografies d'equip per setmana.

Sobre la gespa de l'estadi es va posar en marxa ahir a la tarda el Campus de Tecnificació que l'Europa duu a terme al Nou Sardenya.

El Nou Sardenya ha acollit aquest matí l'inici del Campus Lúdic d'estiu, el més antic de la gamma d'activitats d'estiu que oferta el CE Europa.

Entrats al mes de juny, quatre de les vuit setmanes del Campus lúdic del Nou Sardenya ja estan ocupades. No us quedeu sense plaça!

L'Europa oferta a les famílies i a qualsevol interessat una triple opció per a l'estiu: campus tradicional, de tecnificació i en entorn natural.

El Club Esportiu Europa, nou col·laborador oficial del Campus hattrick! a El Collell, que enguany se celebrarà del 15 al 21 de Juliol.

El CE Europa prepara una edició més del seu tradicional Campus de Setmana Santa durant quatre dies (26, 27, 28 i 29 de març).

Els propers 26, 27, 28 i 29 de març l'Europa celebrarà una nova edició del seu tradicional Campus de Setmana Santa a l'estadi.

L'estiu és sinònim de Campus a l'Europa. Els més joves de la casa (i els que no) gaudeixen d'unes jornades on també hi ha fotos.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics