Quatre gols a fora un any després

17 Setembre 2018 Redacció
Alberto i Uri en el partit a Gavà de principis de setembre del 2017 Alberto i Uri en el partit a Gavà de principis de setembre del 2017 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La darrera vegada que l'Europa va marcar i guanyar per 4 gols lluny del Nou Sardenya va tenir lloc el setembre del 2017.

El triomf a Cambrils contra el Reus B ha suposat la segona victòria (i consecutiva) de la present lliga. Cal remuntar-se només al 2 de setembre de l'any passat per trobar el precedent més immediat de quatre gols triomfants a domicili. Era la jornada 3 de lliga i l'Europa obtenia la primera victòria del curs a La Bòbila de Gavà per 2-4.

Transformar quatre gols a domicili no és pas tasca fàcil ni habitual, si bé l'Europa, comptant la d'enguany, ja suma cinc partits amb quatre o més gols com a visitant en les darreres quatre temporades. Contra el Reus B, en el tercer precedent de la història entre els dos conjunts, els quatre gols transformats ahir suposen, a més, els primers punts que l'Europa suma contra el filial de l'equip roig-i-negre.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics