Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


La lliga i el Vila de Gràcia al Nou Sardenya

23 Agost 2017 Redacció
Un gran cartell pel Vila de Gràcia Un gran cartell pel Vila de Gràcia CE Europa

El Nou Sardenya viurà aquest diumenge (19 hores) un Europa-Terrassa especial. Hi haurà dues coses en joc: els punts i un trofeu.

L'estrena a casa de l'equip escapulat en el campionat regular de lliga iniciat el cap de setmana passat a domicili es viurà de forma diferent a la d'altres temporades. Coincidint amb la jornada 2, l'Europa rebrà el Terrassa en un partit on també es posarà en joc el XXIIè Trofeu Vila de Gràcia, el clàssic trofeu d'estiu del CE Europa.

Qui resulti guanyador del partit s'endurà a les seves vitrines el trofeu que reprodueix el campanar de la Plaça de la Vila de Gràcia. En cas d'empat, per cortesia i davant la impossibilitat en un partit de lliga de decidir-ho a penals, el trofeu seria per a l'equip visitant. Per a aquest partit l'entrada general serà la mateixa que en tots els partits regulars de lliga (10 euros) amb descompte de 5€ pels socis del Terrassa fruit del conveni entre els dos equips i del qual també se'n beneficiaran els socis escapulats al partit de la segona volta a l'Olímpic egarenc. Els menors fins a 14 anys (inclosos) tenen l'entrada de franc.

El Vila de Gràcia i les competicions compartides

Aquesta no serà la primera ocasió que el trofeu d'estiu del club es posi en joc coincidint amb un altre partit oficial. De fet, molts estius s'ha aprofitat la presència d'un equip de nivell en ronda eliminatòria de Copa Catalunya per posar a la vegada el trofeu gracienc en joc. El darrer precedent el trobem no gaire lluny, en l'edició de 2015. El 16 d'agost d'aquell any l'Europa va perdre davant el Cornellà, qui va alçar el trofeu escapulat i, a la vegada, va passar ronda dins la Copa Catalunya. El del Terrassa serà, això sí, el primer dels partits d'aquest tipus que la competició oficial amb la que coincideixi sigui la de lliga.


170823 vilagracia 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics