Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El Vila de Gràcia, en partit de lliga

Imatge del darrer duel de lliga Europa-Terrassa Imatge del darrer duel de lliga Europa-Terrassa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El partit Europa-Terrassa del 27 d'agost (jornada 2 de Tercera Divisió al Nou Sardenya) serà també el corresponent al XXIIè Trofeu Vila de Gràcia.

Donada l'evolució de l'Europa dins l'actual pretemporada, el club ha decidit disputar el Trofeu Vila de Gràcia fent-lo coincidir amb un partit oficial. No és la primera vegada que això tindrà lloc, donat que en anteriors ocasions també s'havia disputat el Vila de Gràcia associat a rondes eliminatòries de la Copa Catalunya aprofitant el pas de rivals de pes pel Nou Sardenya.

Així, la visita del potent Terrassa al Nou Sardenya el diumenge 27 d'agost, s'aprofitarà per posar en joc el Vila de Gràcia en una data on ja s'espera una bona presència de públic a l'estadi gracienc. Aquest encontre ja té hora fixada i es disputarà el citat diumenge 27 a les 19 hores.

En tractar-se d'un partit de competició oficial, el trofeu es decidirà (davant la impossibilitat d'una tanda de penals en cas d'empat) de la següent manera: si l'Europa guanya s'adjudica el Vila de Gràcia. Si l'Europa empata o perd, el trofeu anirà a parar a mans del Terrassa.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics