Catalunya aixeca el teló amb l'Europa

20 Setembre 2018 Redacció
Una imatge del rodatge de l'escena de l'Europa Una imatge del rodatge de l'escena de l'Europa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'estrena de la temporada d'espectacles a Catalunya va comptar amb la participació de l'Europa en una petita història d'humor teatral.

El passat dimarts a la nit el Coliseum de Barcelona va acollir la tradicional estrena de la temporada teatral amb la celebració de la gala 'Catalunya aixeca el teló', retransmesa per TV3. L'acte, presentat per Guillem Albà, va servir també per entregar els primers Premis Catalunya.

Durant la gala, que va durar una hora, el sentit de l'humor va estar present en tot moment, fent paròdia del propi teatre. En un moment de l'acte es va projectar un vídeo on diferents actors i actrius van confessar unir-se al CDR (Comitè de Defensa de les Representacions) i admetien haver-se endinsat en mons que no tenen res a veure per a provocar un augment dels espectadors al teatre. Al minut 38 i 25 segons del vídeo que podeu veure en aquest enllaç es pot veure la petita aparició de l'Europa dins els llocs on la gent del teatre es va infiltrar.

A la imatge que presideix l'article es pot veure un instant del 'making of' d'aquesta petita gravació a les graderies del Nou Sardenya.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics