Mimi penja els guants!

04 Juliol 2022 Redacció
Mimi en acció aquesta temporada Mimi en acció aquesta temporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

La portera escapulada s'acomiada de l'Europa i deixa la pràctica del futbol en actiu després de 14 temporades.

Míriam de Francisco 'Mimi' deixa el futbol després d'una llarga i contrastada carrera a la gespa. FC Barcelona B, Sant Andreu, Europa (primera etapa), Santa Teresa de Badajoz, RCD Espanyol i Europa (segona etapa) tanquen un palmarès de luxe per una portera que ha obert camí en el món del futbol femení.

49 partits després (comptant les dues etapes) deixaran la porteria de l'Europa en mans de les més joves, que han tingut en Mimi un mirall en què observar-se per continuar creixent. A la Vila de Gràcia la portera s'ha guanyat l'estima de l'afició i del vestidor, on ha estat una de les líders.

Tot i que aquesta temporada no ha pogut ser al camp per una fractura de la falange del cinquè dit de la mà dreta amb la selecció catalana, Mimi ha estat una figura important en l'àmbit extraesportiu a l'hora d'aconseguir l'ascens de categoria i el campionat de lliga al Grup 3 de la Primera Nacional. 

Mimi deixa petjada amb l'Europa i finalitza així la seva carrera. Des del CE Europa només podem agrair haver-te tingut a Gràcia durant tres temporades i desitjar-te la millor de les sorts en la teva vida fora del futbol. Un cop escapulada, sempre escapulada.

Eterna, Mimi! 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell