Més lligues en marxa!

06 Octubre 2020 Redacció
Partit de pretemporada del Juvenil A femení al camp del Júpiter Partit de pretemporada del Juvenil A femení al camp del Júpiter Jordi Vilalta

Últims dies de pretemporada per a diversos equips federats del club que, aquest cap de setmana, posaran en marxa les seves lligues.

Set equips comencen la seva aventura en partit oficial de lliga aquest cap de setmana: El Juvenil A femení i els masculins Juvenil B, Juvenil C, Cadet A, Infantil A, Aleví A i Benjamí A.

El Juvenil A Femeni ho farà a la Preferent Juvenil. És un equip entrenat per Nany Haces i Pili Porta. El seu primer partit serà al camp del Sant Gabriel.

El Juvenil B competirà a Preferent en el grup 4. És un equip entrenat per Jordi Puig i els seus ajudants son Aitor Rodriguez i Pau Sanchez. El seu primer partit serà com a local davant l'Horta.

El Juvenil C jugarà a Preferent en el grup 3. Conjunt entrenat per Roger Vera i, com ajudants, en Tom Vandebroek i Manuel Martin. El seu primer partit a domicili davant el Vilafranca.

El Cadet A ho farà a Divisió d'Honor. Plantilla entrenada per Pablo Tramullas, els seus ajudants són Jordi Borrull, Marc Bernaldo i Alvaro Lopez. El seu partit es a casa contra el Girona.

L'infantil A competirà a Preferent del grup 4. Entrenat per Guillem Josa qui, com ajudants, l'acompanyen Victor Vilajosana i Guillem Barnils. El seu primer partit serà al camp del Cornellà.

L'Alevi A jugarà dins la màxima divisió de la categoria, preferent grup 3. Entrenats per Nil Capdevila i ajudat per Kentaro Matsuoka. El seu primer partit a casa contra el Mataro.

Finalment el Benjamí A, que també jugarà a la màxima categoria, Preferent grup 2. Entrenat per Victor Vilajosana i els seus ajudants Carlos Vicent i Guille Valles. El seu primer partit serà al camp del Sant Cugat.

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell