Inici en bloc de més entrenaments de base

01 Setembre 2021 Redacció
La base escapulada, un any més fa pinya de cara als objectius La base escapulada, un any més fa pinya de cara als objectius Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

Diferents equips masculins del Futbol Formatiu gracienc comencen avui la seva particular pretemporada de cara a la lliga.

El Juvenil D competirà a Primera Divisió després de l'ascens de categoria de la temporada passada. Ho farà de la mà de Diego Díez, que torna al club per continuar la seva trajectòria com entrenador, i en Xavi Cruz, qui serà el segon entrenador i s'incorpora al club aquesta temporada. Cruz també serà l'entrenador del Benjamí C. El 'D' és un equip que està composat per 21 jugadors, tots ja al club la temporada passada: 6 jugadors que la temporada ja estaven al Juvenil D, 11 jugadors que formaven part del Cadet C i 4 jugadors que ho feien al Cadet A.

El Cadet C, que també ho farà a Primera Divisió, estarà format per jugadors que viuran el seu segon any de cadets. Un equip on tots els jugadors menys una incorporació estaven al club, ja sigui al Cadet B o Cadet D. Un bloc per fer bona feina i preparar-se per una lliga que iniciarà la primera setmana d'octubre. El seu entrenador serà en Xavi Falcón, un tècnic de la casa que la temporada passada va estar a l'Infantil B i aquest any passa a la categoria de cadets. L´ajudaran en Carlos Álvaro i Alejandro Cerda.

El Cadet B, que jugarà a Primera Divisió, és un equip que també serà format per jugadors de la casa i que la temporada estaven a l'infantil A i un a l'Infantil C. Hi ha dues incorporacions al club.

Per la seva banda, l'infantil B també ho farà de la mà de Guillem Josa, un home de la casa i amb experiència. En Guillem tindrà com ajudant a Guillem Barnils i Adrián Faranguillo. L'equip està composat majoritariament per jugadors del club, els quals la temporada passada eren alevins i serà la seva primera etapa com a jugadors de futbol 11. També hi haurà alguna incorporació d'altres clubs. 

L'altre infantil que inicia sessions és el C. Entrenat per Guille Espinosa i Fran Ballesté, entrenadors que la temporada estaven amb l'infantil D, és un equip composat per jugadors que la temporada passada estava al club, en els equips de l'Infantil B o Infantil D. També hi haurà un jugador que va estar a l'Escola. L'Infantil C és un equip que es prepararà en el seu segon any de futbol 11 i que de ben segur seguirà amb la seva formació i aprenentatge. Tant l'Infantil B com el C seran equips que competiran a Primera Divisió.

Pel que fa als equips de futbol 7, s'estrenarà també avui l'Aleví B, dirigit per Arnau Moreno, un entrenador que la temporada passada va aconseguir l'ascens a Primera Divisió. Un equip amb jugadors de la casa i una incorporació nova. L´Aleví C és un altre dels que s'inicia. Ho farà a Primera Divisió després del seu ascens de la temporada passada. El seu entrenador, Pau Lopez, i l'ajudant, Albert Martí, es prepararan junt amb els seus jugadors per a una temporada exigent.

Finalment, avui també comencen dos equips Benjamins que jugaran també a Primera Divisió. El Benjamí B, entrenat per Carlos Vicent i el seu ajudant Arnau Martin, i el Benjamí C, entrenat per Xavi Cruz i el seu ajudant Àlex Garcia, un cos tècnic que s'incorpora al club. Els equips estan formats per molts jugadors que la temporada passada estaven en els benjamins de primer any, alguns jugadors de l'Escola del club i alguna incorporació nova.

Tots aquests equips de base comencen la competició la primera setmana d'octubre.

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell