agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Gonzalo Riutort torna a l'Europa per fer-se càrrec de la banqueta del Juvenil A

08 Juny 2017
Gonzalo Riutort a la banqueta de l'Europa amb el Cornellà aquesta temporada Gonzalo Riutort a la banqueta de l'Europa amb el Cornellà aquesta temporada Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El nou projecte del Juvenil A gracienc a Lliga Nacional l'encapçalarà Gonzalo Riutort, tècnic prou conegut a la casa i que tornarà enguany a Gràcia.

L'entrenador, fins aquesta temporada al Cornellà B també de Lliga Nacional, pren el relleu de Walter Pandiani a la banqueta del màxim exponent juvenil de l'entitat, que afrontarà una nova temporada a la segona màxima categoria del futbol estatal juvenil. El nou entrenador escapulat ha quedat enguany subcampió de lliga amb el Cornellà B, just només darrere del Barcelona B.

Una vida lligada a l'Europa

Riutort va disputar 7 temporades a la base escapulada com a jugador, des d'aleví fins al Juvenil B, on va haver de deixar la pràctica del futbol per un problema d'esquena. Com a entrenador de base va viure quatre temporades al club de la Vila de Gràcia: la 2007/2008 a l'Infantil B de la Fundació Europa, 2008/2009 i 2009/2010 al Cadet B -el segon any campió i ascens a Preferent- i la temporada 2010/2011 al Cadet A, amb qui va quedar campió i va ascendir a Divisió d'Honor.

 

acidH TEB SpecialOlympics