Estadístiques de la plantilla a Tercera Divisió en el primer tram de lliga

26 Novembre 2019 Redacció
Sergi Monsó va debutar al Nou Sardenya a Tercera Divisió Sergi Monsó va debutar al Nou Sardenya a Tercera Divisió Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Partits disputats, minuts jugats, gols marcats, assistències a companys, titularitats, suplències, targetes... repassem les estadístiques.

Tots els jugadors de camp de la primera plantilla masculina del club ja han jugat almenys uns minuts en un partit. L'únic integrant de la plantilla que encara no ha tingut minuts en lliga és el porter Uri Vives. Diumenge passat va debutar en competició de Tercera Divisió el davanter Sergi Monsó.

A nivell de minuts i partits jugats, Marc Priego lidera l'estadística amb 13 de 13 partits i el total de minuts fins ara a la lliga: 1.170. Quant a jugador de camp, el futbolista amb més partits i minuts és Jordi Cano, havent pres part també dels 13 partits i jugant 1.114 minuts. És precisament Jordi Cano el màxim golejador de l'equip (i de la lliga) amb 11 dianes.

Pel que fa a les assistències de gol, David Jiménez és el líder d'aquesta estadística amb 6 passades finals que s'han convertit en gol d'algun company. Per la seva banda, Uri, amb 7 cartulines grogues vistes (en un partit per partida doble, amb la corresponent targeta vermella) és qui més cartulines ha vist sobre el camp.


Estadístiques completes de l'equip

 

191126 estadistiques 1

 

acidH TEB SpecialOlympics