En marxa el dia 21 a les set

En marxa el dia 21 a les set Tècnic i capitans durant la presentació de l'equip en la passada pretemporada

Falten pocs dies per veure de nou el Primer Equip de l'Europa de curt amb motiu de l'inici de la pretemporada 2014/2015. El proper dilluns dia 21 de juliol, a les 19 hores -a l'estadi Nou Sardenya- un nou any esportiu es posarà en marxa amb el primer entrenament i presentació al públic assistent.

 

Tal com va tenir lloc l'any passat -quan l'Europa va recuperar un vell costum- els jugadors, l'staff tècnic i auxilar es presentaran davant el públic assistent abans de realitzar el primer entrenament de la pretemporada amb portes obertes a l'estadi gracienc. L'equip, que ha rebut un pla individual de preparació física pels dies d'inactivitat, s'entrenarà per primera vegada dilluns i ho farà en doble sessió -matí i tarda- els propers dies de la propera setmana fins l'inici de les obres que obligaran l'equip a fer un exili de gairebé dos mesos a Santa Coloma de Gramenet.

L'acte del proper dilluns a les set de la tarda, obert a tothom, està també dirigit a mitjans de comunicació que vulguin aprofitar per captar les primeres imatges de l'equip 2014/2015, realitzar fotografies o fer les primeres entrevistes.

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell