Dotze jugadors de base que l'Europa no podrà retenir

19 Juny 2014

La coordinació esportiva de base del CE Europa està configurant la composició dels diferents equips federats per la temporada 2014/2015. En aquest camí, un total de dotze futbolistes abandonaran la disciplina de l'Europa contra la voluntat renovadora del club, el qual no pot retenir-los d'acord amb la normativa vigent al respecte.

El moviment de jugadors entre clubs o la decisió personal dels esportistes de voler créixer en un altre entorn és un aspecte legítim de l'evolució del futbol, però malauradament és una tendència en les darreres temporades que, la gestió de les altes i baixes entre entitats no respongui sempre a l'ètica en aquests assumptes concrets.

L'any passat, el club ja va publicar un escrit en referència a aquest tema a mode de 'carta oberta' del vicepresident i directiu responsable del futbol formatiu, Arturo Ramírez. Una carta que, en determinats clubs, ha causat una petita reacció positiva sobre la gestió formativa dels esportistes. Des de prebenjamins fins a l'Europa B, diversos jugadors marxaran aquest estiu cap a altres entitats i no tots d'una forma acordada i ben sol·licitada entre clubs. Hi haurà un total de dotze futbolistes en aquesta situació davant la qual l'Europa no pot aplicar més mesures. La marxa afecta a un prebenjamí, dos benjamins, quatre infantils, dos cadets, dos juvenils i un jugador del Filial.

Els clubs de destí d'aquests jugadors són: Damm (4 futbolistes), Espanyol (2), Cornellà (1), San Gabriel (1), Barcelona (1), Horta (1), Badalona (1) i Nàstic (1).

acidH TEB SpecialOlympics Footters