Un doble ascens juvenil a l'horitzó?

26 Març 2018 Redacció
El Juvenil B podria retornar a Lliga Nacional 10 anys després El Juvenil B podria retornar a Lliga Nacional 10 anys després Arxiu CE Europa (Albert Ramirez)

Juvenil A i Juvenil B podrien anar de la mà en el fet d'ascendir de categoria. Altres equips de base també lluiten per pujar.

Els dos màxims exponents de les categories formatives -abans d'arribar a ser sènior- són el Juvenil A i el Juvenil B. Si les respectives lligues marxen com fins ara, tots dos podrien assolir l'ascens: el Juvenil A ho faria a Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal del futbol, mentre que el Juvenil B ocuparia la categoria on ara milita el Juvenil A. Per a ser factible l'ascens de l'equip B, també hauria de pujar, sí o sí, l'equip A.

El Juvenil A de Lliga Nacional és ara mateix 4t classificat (primer dels equips que pujaria de categoria, havent de descartar els filials). Dues són les places d'ascens -directes- i a 13 punts per sota es manté el Mollet, l'equip que lluita per donar caça a Europa i Reus, els clubs que ara mateix assolirien l'ascens. Una distància força considerable però sobre la qual no val relaxar-se. Amb només 21 gols en contra, el conjunt gracienc és el menys golejat de la categoria.

Per la seva banda, el Juvenil B, primer classificat del seu grup de Preferent, té per davant 7 jornades per acabar la lliga i 7 són els punts que el distacien del principal perseguidor. Si s'assoleix el doble ascens, l'Europa tindria els dos principals juvenils col·locats dins les dues principals categories de l'estat, un fet que no passava des de la temporada 2008/2009.

Altres equips de base que miren a dalt

L'Infantil A és el primer classificat de la seva lliga. Amb cinc punts de marge en la lluita per l'ascens, li resten 9 jornades de competició. És l'equip de la lliga amb més gols a favor i menys encaixats. Per la seva banda, l'Aleví A, segon classificat, ocupa plaça d'ascens. A nou jornades pel final té 5 punts de marge. També en categoria aleví, l'equip 'C' és segon, a tres del líder. Si baixem dues lletres, l'Aleví E és el primer de la taula, amb tres punts de marge sobre el segon i amb nou jornades per disputar.

En categoria prebenjamí, l'equip B es troba situat a 2 punts del líder mentre que l'equip C és el primer de la taula amb 9 punts de marge sobre el segon classificat. Les lligues es van acabant i d'aquí poc sabrem el destí final de tots ells.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics