Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Oportunitat per a rescabalar-se

Rita i Rubi en el darrer triangular jugat a l'Històrics l'agost del 2015 Rita i Rubi en el darrer triangular jugat a l'Històrics l'agost del 2015 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de la decepció de la Copa Catalunya, el Primer Equip de l'Europa afronta el tradicional Torneig d'Històrics que es disputa de l'1 al 7 d'agost al Guinardó.

L'Europa intentarà aconseguir un trofeu que només ha alçat una vegada, quan es disputava la XXVa edició, l'any 2010. L'Històrics és el torneig més important de Catalunya dels del caràcter amistós i, sens dubte, el campionat amateur per excel·lència de l'estiu.

El conjunt escapulat ha participat en 19 ocasions de l'Històrics, arribant a tres finals: 1985 (perdent 3-2 amb el Júpiter), 1993 (perdent 3-0 amb el Sants) i 2010 (guanyant 2-0 el Sant Andreu). En total, 69 partits repartits en 25 victòries, 27 empats i 17 derrotes, marcant 93 gols a favor i rebent 78 en contra.

La fase de grups -en format triangular- on l'Europa es jugarà passar a les semifinals, es disputarà el dijous dia 4 a les 18 hores al Municipal del Guinardó i agrupa l'amfitrió, el Martinenc, el propi Europa i el Cornellà. Precisament contra el club organitzador és contra qui l'Europa haurà jugat més vegades en aquest torneig (serà l'11è duel). Fins a la data: 2 victòries, 5 empats i 3 derrotes contra els 'diables vermells'. Contra el Cornellà serà la primera vegada que verds i escapulats es vegin les cares en aquesta competició.

A continuació us oferim el calendari d'aquesta competició d'una setmana de durada:


160801 historics 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell