Martinenc i Cornellà, rivals a la fase de grups del Torneig d'Històrics

Tomás Santiago, de l'Àrea Social de l'Europa, va participar de l'elecció del sorteig Tomás Santiago, de l'Àrea Social de l'Europa, va participar de l'elecció del sorteig Àngel Garreta

El Centre Cívic del Municipal del Guinardó va acollir ahir el sorteig de la fase de grups del XXXIè Torneig d'Històrics: Martinenc i Cornellà, els primers rivals.

Un any més, l'Europa participarà en el campionat no oficial més prestigiós de la pretemporada a Catalunya. De l'1 al 7 d'agost el camp del Martinenc acollirà una nova edició de l'Històrics, dedicant els quatre primers dies de torneig a descobrir quins equips són els guanyadors de cada grup (disputat en format triangular) i que accediran a les semifinals.

El Centre Cívic del Municipal del Guinardó va acollir ahir a la tarda un sorteig on l'atzar va determinar un derbi amb els amfitrions per a l'Europa i un segon partit amb el sempre potent i perillós Cornellà. L'equip escapulat queda ubicat en el darrer grup de la fase prèvia, el 4, que es jugarà el 4 d'agost a partir de les 18 hores, obrint el foc el derbi Martinenc-Europa. Us oferim a continuació el quadre que ha dissenyat el sorteig celebrat a les instal·lacions del club organitzador:

 

GRUP 1
(1 agost · 18 H)
 GRUP 2
(2 agost · 18 H)
GRUP 3
(3 agost · 18 H)
GRUP 4
(4 agost · 18 H)
       
SANTS JÚPITER CASTELLDEFELS MARTINENC
VILAFRANCA MONTAÑESA SANT ANDREU EUROPA
L'HOSPITALET GAVÀ BADALONA CORNELLÀ
       
 SEMIFINAL 1
(guanyador G1 vs G2)
SEMIFINAL 2
(guanyador G3 vs G4)
       
Dissabte 6 d'agost (18 H) Dissabte 6 d'agost (18 H)
       
  FINAL
(guanyador SF1 vs SF2)
 
       
  Diumenge 7 d'agost (19 H)  

 

L'Europa ha jugat fins a la data 69 partits de l'Històrics, guanyant el títol l'any 2010 i resultant finalista el 1985 i 1993. El Martinenc és, precisament, el club contra qui més vegades haurà jugat l'Europa quan arribi la competició a l'agost, amb un total d'11 d'aquest 69 duels. Amb el Cornellà no s'ha vist mai les cares a l'Històrics. La normativa del torneig ja fa uns anys que va canviar i els dotze equips participants es trien per dos sistemes diferents. El primer, convidar -si accepten- el 'top 6' històric més l'organitzador (Martinenc, Europa, Sant Andreu, Sants, Horta, Badalona i Júpiter), completant la fase de grups amb 5 equips més que surten dels mèrits esportius de la temporada.

L'organització convida els primers catalans de Segona B, Tercera i Primera Catalana que acceptin venir. A partir de la disponibilitat, acceptació o renúncia dels equips, es convida el següent club millor classificat d'aquella categoria fins completar la resposta afirmativa dels representants de cada categoria.

 

Galeria d'imatges

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell