Una autèntica prova de foc

19 Setembre 2020 Redacció
Foto dels capitans amb la tripleta arbitral Foto dels capitans amb la tripleta arbitral E. V.

El Juvenil A de l'Europa ha caigut derrotat per 5-0 davant l'Espanyol, també de Divisió d'Honor, un dels 'cocos' de la categoria.

Amistós Pretemporada · 19/09/20 · 18:30 hores

ESPANYOL
5 - 0 EUROPA

El primer gol del partit ha arribat d'hora, al minut 7, quan el dorsal 2 dels pericos, Marc Lachevre, ha centrat i al porter gracienc Pablo se li ha escapat la pilota de les mans, caient el cuir a peus de Mateo Joseph qui no ha perdonat fent l'1-0. Al quart d'hora, una passada entre central i lateral ha arribat de nou Joseph per fer el 2-0. L'espanyolista Álvaro Martí ha fet el 3-0 passada la mitja hora, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, l'Europa ha aguantat sense concedir fins al minut 69, quan un xut de Ferran Giner, des de fora de l'àrea, ha entrat per tot l'escaire. A un quart d'hora pel final ha arribat el 5-0, obra també de Giner. L'Europa no ha gaudit al llarg del partit de massa ocasions de gol.