Quina remuntada!

31 Agost 2019 Redacció
Montse, igual que el dia del Vila de Gràcia, ha tornat a marcar Montse, igual que el dia del Vila de Gràcia, ha tornat a marcar Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Femení A de l'Europa ha guanyat 2-3 en la seva visita a la Fundació Cornellà aixecant un partit que s'havia posat 2-0. Els gols, a la segona part.

Amistós · 31/08/19 · 16:45 hores

FUND. CORNELLÀ
2 - 3 EUROPA

Cap dels dos equips ha tingut massa oportunitats al primer temps. L'Europa no ha estat fi amb la pilota i això generava alguna arribada de l'equip local. Amb tot, 0-0 al descans. A la represa, la Fundació Cornellà ha fet l'1-0 a la sortida d'un córner.

Quan l'Europa s'ha bolcat a l'atac, l'equip amfitrió ha fet 2-0 en una bona contra. Cap al final del matx, amb les locals defensant més enrere, Zaira ha aconseguit el 2-1 entrant per banda esquerra. Gairebé acte seguit, Montse ha establert l'empat amb un xut creuat després de recollir un refús a la frontal.

L'Europa havia fet molta feina en pocs minuts davant un matx que semblava destinat a la derrota, però les jugadores de Fran Güells, han acabat aconseguint capgirar el marcador en la darrera jugada del matx: Andrea Porta ha caçat una pilota a l'àrea per fer el tercer i certificar la victòria.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

FUNDACIÓ CORNELLÀ: Lucia, Giorgia, Maria, Alicia, Verónica, Daniela, Claudia Maria, Alba Arija, Tánia, Ana i Marta... Han completat la convocatòria i el partit: Júlia, Isabel, Alba Sánchez, Andrea i Alison.

EUROPA:
Gigi, Moyano, Júlia, Itziar, Míriam, Leti, Laia, Carlota, Abad, Farreras i Sepha... Han completat la convocatòria i el partit: Alba, Anabel, Zaira, Andrea, Pili, Montse, Maria Botello i Sandra.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Moreno Villaécija (Baix Llobregat)

TARGETES: Grogues a Maria i Claudia Maria (Fundació Cornellà).

GOLS: 1-0 (Maria, 64'); 2-0 (Isabel, 76'); 2-1 (Zaira, 81'); 2-2 (Montse, 84'); 2-3 (Andrea Porta, 90')