agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Femení A: de vacances en ratxa

17 Desembre 2015 Àngel Garreta
Celebració del 2-1 en el darrer partit contra l'Espanyol B Celebració del 2-1 en el darrer partit contra l'Espanyol B Josep Maria Clemente

L’inici de temporada a la Segona Divisió femenina va ser dur per a l’equip sènior de l’Europa. Les escapulades van perdre els cinc primers partits del campionat, consecutivament. Malgrat tot, la feina feta comença a donar els fruits.

El treball de jugadores i tècnics es trasllada en remuntada a la taula classificatòria amb cinc triomfs en els darrers set partits, els tres últims de la lliga de forma consecutiva. Les victòries davant AEM Lleida i La Roca (2-3 i 0-4, a domicili) i a casa davant l’Espanyol B (2-1) han donat aire a una bona plantilla que sap que la seva situació a la taula, per potencial real, no havia de ser coquetejar amb el descens de categoria.

Amb un salt a mitja taula, l’equip va disputar la setmana passada la darrera jornada del 2015 i, agafant el campionat vacances de Nadal anticipades, no es retornarà a la competició fins el 10 de gener. La pausa talla l’evolució positiva de l’equip però pot servir per seguir treballant en la mateixa línia i buscar, en el retorn a la competició ja en ple 2016, mantenir la dinàmica i oblidar-se pel que resta de campionat de la zona baixa de la taula.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics