El Juvenil A, tercer classificat a Arenys

12 Agost 2019 Redacció
Bon paper a Arenys Bon paper a Arenys Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa va prendre part un estiu més del torneig d'Arenys. El conjunt dirigit per Gonzalo Riutort va finalitzar en tercera posició final.

Torneig Arenys · 9, 10 i 11 d'agost 2019

JÀBAC
2 - 2 EUROPA
ESPANYOL 4   1 EUROPA
EUROPA 1   0 CORNELLÀ

Bon paper escapulat en el Torneig d'Arenys, un campionat d'estiu que es va allargar tres dies (divendres, dissabte i diumenge) amb sis equips dividits en dos grups. Al grup A: Europa, Espanyol i Jàbac. Al grup B: Girona, Mataró i Cornellà.

Al primer partit contra el Jàbac, un equip de nivell similar a l'Europa però que manté set o vuit jugadors de la seva base juvenil, els de Terrassa van dominar al principi i es van posar per davant al marcador. L'Europa, al minut 88, va poder establiar l'empat final a dos gols. Contra l'Espanyol, superioritat del conjunt blanc-i-blau amb infinitat d'ocasions i una victòria sense excuses. A la segona part l'Europa va igualar més les forces i va competir millor.

En el partit decisiu pel tercer i quart lloc, l'Europa va vèncer el Cornellà. Es van avançar els escapulats en una acció a pilota aturada i, posteriorment, l'equip va competir bé i es va saber defensar en un camp de dimensions petites. El campió del torneig va ser l'Espanyol, que es va imposar 4-3 al Girona en la gran final.

Torneig de Pretemporada.

L'Europa va participar durant tres dies d'un torneig al costat d'Espanyol, Jàbac, Girona, Mataró i Cornellà.