agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

No has pogut recollir el teu exemplar de L'Escapvlat en dia de partit a l'estadi? T'indiquem els altres punts de distribució.
Ja es troba disponible al carrer i en línia l'edició número 112 del periòdic mensual L'Escapvlat, el corresponent al mes de febrer.
Ja es troba disponible en línia l'edició número 111 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de gener, primer del 2020.
Ja es troba disponible en línia l'edició número 110 del periòdic L'Escapvlat, el corresponent al mes de desembre, darrer del 2019.
El PDF del darrer número de L'Escapvlat -el corresponent a novembre- ja es troba disponible al menú Multimèdia del portal web.
El periòdic mensual en paper de l'Europa, L'Escapvlat, ja ha publicat l'edició de setembre. Disponible al carrer i on-line en format PDF.
Ja ha sortit al carrer i es troba disponible també en PDF el número d'agost del periòdic mensual L'Escapvlat del CE Europa.
L'Escapvlat és el diari mensual en paper del CE Europa, però també es pot trobar al web en PDF des del seu número 1.
El periòdic L'Escapvlat no sortirà, com és habitual, el mes de juliol. Tornarà el 15 d'agost coincidint amb la Festa Major.
El proper dimecres dia 5 de juny, coincidint amb el 112 aniversari del club, es publicarà un número especial de L'Escapvlat.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics