agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Lliga

L'Europa s'ha deixat dos punts al tinter en el minut 95 d'un partit que havia aconseguit remuntar al camp del San Cristóbal, on s'ha signat un 2-2 final.
Un cop finalitzat el partit entre el San Cristóbal i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
L'Europa i el Peralada han finalitzat el matx amb el marcador inicial (0-0) però havent deixat l'ànima a la gespa en un partit físic i molt tàctic.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Peralada, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

Just al darrer segon!

16 Novembre 2019
La darrera pilota a l'olla, rematada per Martí Just passats pocs segons del temps afegit, ha deixat el duel Igualada-Europa en empat (1-1).
Un cop finalitzat el partit entre l'Igualada i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un estelar 'hat-trick' de Jordi Cano i un excels partit de tot l'Europa, dobleguen 3-0 un líder, la Pobla, que fins avui havia encaixat només 4 gols.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Pobla, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

Golejada de sis punts!

27 Octubre 2019
Un Europa en una més que dolça dinàmica ha guanyat 5-2 el Castelldefels i suma 'sis' punts, els del partit i els de la propera jornada de lliga.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Castelldefels, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics