agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La primera virtual a domicili

20 Novembre 2019
Així entrava el penal del 0-1 Així entrava el penal del 0-1 FIFA 20 (captura)

Els escapulats van vèncer i convèncer al camp virtual del segon classificat, Fifean VFO, per situar-se tercers a la taula classificatòria.

Setmana perfecta d’un Europa que va començar amb irregularitat la lliga però que ja ha posat les coses a lloc. Els graciencs van superar Fifean per 0-2 en un partit que es va decidir als instants finals i on el resultat va premiar el bon partit en defensa i sota pals dels europeístes

Després d’una primera part amb poques ocasions per part d’ambdos equips - excepte una gran aturada de Toni, un dels destacats de la nit per part dels de Beltry- a la segona meitat es va tallar el bacallà de veritat. Quan el partit arribava als últims deu minuts, una bona obertura de Beltry cap a Oriol va significar penal pels escapulats, pena màxima que Cone no va desaprofitar per avançar els graciencs.

Abans del 0-2, Toni va realitzar dues aturades de mèrit per conservar una victòria que Beltry es va encarregar d’assegurar en culminar un u contra u davant el porter local, que suposa el seu tercer gol a la lliga. 0-2 i tercers classificats a la lliga. Setmana inmillorable!

 

acidH TEB SpecialOlympics