Imprimir aquesta pàgina

La calculadora de l'Europa B

22 Maig 2018 Àngel Garreta
L'ordre de classificació actual: Argentona, Mataró i Europa L'ordre de classificació actual: Argentona, Mataró i Europa CE Europa

El Filial de l'Europa necessita una triple carambola per jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana, però amb les matemàtiques mai se sap!

Aquest diumenge, en horari unificat, tres equips lluiten per la segona plaça del grup 2 de Segona Catalana: Argentona -qui l'ocupa actualment-, Mataró i Europa B. Tots ells estan separats, l'un de l'altre, per un punt. És a dir, 67 l'Argentona, 66 el Mataró i 65 el Filial escapulat.

Amb la Guineueta com equip campió i ja ascendit a Primera Catalana, l'interès del grup se centra aquest diumenge (12 hores) en els tres equips següents de la taula, que es jugaran tots ells les seves opcions a domicili. L'Argentona visitarà el Sarrià (7è), el Mataró visitarà l'Hermes (15è i ja descendit) i l'Europa ho farà a Canyelles (11è). Sobre el paper i sense menystenir ningú -després el futbol dona sorpreses- el Mataró és qui té un rival més assequible, si bé a l'Argentona li val amb guanyar el seu partit sense esperar altres caramboles.

Què necessita l'Europa?

En essència, guanyar sí o sí i que no ho facin tant Argentona com Mataró. Aquests dos equips poden perdre o empatar, que si l'Europa guanya, serà el conjunt escapulat el que farà play-off. Si qualsevol dels dos equips que l'Europa té per davant guanya, no hi haurà opcions pels graciencs facin el que facin en el seu partit. En cas d'empat a 68 punts amb l'Argentona i amb l'average particular dels dos equips empatats (amb dos resultats d'1-1 a cada volta de la lliga), l'average general és favorable a l'Europa per +9 gols a favor.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes