Ets molt gran, Teixi!

24 Setembre 2015 Àngel Garreta
Passadís d'honor a Sandra Teixidó Passadís d'honor a Sandra Teixidó Àngel Garreta

Sandra Teixidó, la 'Teixi', ja és part de la història del Club Esportiu Europa. El Nou Sardenya ha viscut el duel de merescut homenatge que la jugadora escapulada, amb més de 300 partits a l'esquena, mereixia per a poder penjar les botes.

Un passadís d'honor format per la Selecció Catalana femenina i el Femení A de l'Europa ha rebut Teixi sobre la gespa de l'estadi. Al cercle central la històrica capitana escapulada ha rebut coneixements per part de la directiva del club, encapçalada pel seu president, en forma de placa. La ja exjugadora del conjunt gracienc ha rebut també tres samarretes: de la Federació Catalana una de la selecció, de mans del capità del Primer Equip masculí, Àlex Cano, i l'entrenador, Albert Poch, una signada per tota la plantilla i de mans de la nova capitana del Femení A, Vane Obis, la darrera samarreta, aquesta signada per la plantilla femenina. Una altra exjugadora il·lustre, Sílvia Osta, ha col·locat al braç de Teixi un braçal personalitzat amb l'escut de l'Europa i el seu nom.

No han volgut perdre's aquest acte exjugadores que han acompanyat Teixi al llarg de la seva aventura de més d'una dècada d'escapulada en diferents moments de la seva trajectòria: la citada Sílvia Osta, Alba Montoro, Mar Garcia, Ana Castellano o Sandra Noria. També han estat presents exentrenadors del Femení A escapulat: Lluís G. Mur, Siscu Pujol, Fredi Martín i Carlos Navas, així com entrenadors femenins de base: Miguel Ángel Cruz i Ivan Santiago. Tampoc s'ha perdut l'acte l'exfisio Susanna Plujà.

Amb el xiulet inicial del matx, Teixi ha disputat sobre la gespa del seu estadi els darrers 57 minuts de la seva carrera esportiva. Passats dotze minuts de la segona part, l'escapulada Júlia ha entrat en el seu lloc al terreny de joc, rebent Teixi la darrera ovació tancada del seu públic. Punt i final a una carrera exemplar.

Galeria d'imatges

acidH TEB SpecialOlympics