Bon triomf de l'Europa B a domicili contra el juvenil del Badalona

19 Agost 2017 Redacció
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu CE Europa

Triomf de l'escapulari gracienc contra l'escapulari badaloní (1-2) en el tot just segon test de pretemporada de l'equip dirigit per David Vilajoana.

Pretemporada · 19/08/17 · 18:15 hores

BADALONA
1 - 2 EUROPA

Segon partit de pretemporada contra el juvenil A del Badalona, equip jove però que porta des de finals de juliol entrenant i, per tant, molt més rodat. Tot i això, el Filial ha donat la cara, marcant el primer gol en una centrada al segon pal que Torrentbó ha rematat de cap de manera impecable. L'empat ha arribat en una errada defensiva de l'equip europeista, però a les acaballes de la primera part, una jugada individual d'Enrique, arrencant des del mig camp i driblant diversos contraris, ha permès arribar a l'àrea. Després d'una finta ha xutat amb l'esquerra a l'escaire de la porteria badalonina transformant un gran gol.

A la segona part, fruit del cansament, el Filial ha fet un pas enrere, esperant els contraatacs de l'equip local però mantenint un bon to defensiu. L'equip gracienc ha gaudit de tres clares oportunitats per ampliar el marcador, però aquest no s'ha mogut més. En general, assaig positiu per a l'equip que li permet, a més, seguir sumant minuts per preparar l'inici de la lliga en les millors condicions.

La convocatòria del partit

BADALONA juvenil: Guillem, Rafael, Álex, Sergi, Mario, Carlos Javier, Ivan, Adrian, Robert, Ignacio i Marc... Han participat del partit completant la convocatòria: Albert, Sergio, Ruben Sánchez, David, Ruben Requena, Josep i Marcos.

EUROPA: Tomás, Guillem, Pau Mas, Camps, Víctor Sánchez, Xavi Prats, Torrentbó, Pol, Ayllon, Enrique i Marc Vicente... Han participat del partit completant la convocatòria: Ignasi, Kevin, Joan Compte i Dani.

GOLS: 0-1 (Torrentbó, 2'); 1-1 (Sergi, 6'); 1-2 (Enrique, 40').