agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

20 convocats per partit i 5 canvis durant els encontres del 'play-off exprés'

09 Maig 2020 Redacció
El 'play-off exprés' amb fins a 5 canvis El 'play-off exprés' amb fins a 5 canvis Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

En cas que s'arribi a jugar la promoció d'ascens a Segona B, la RFEF ha acordat aplicar dues normes especials i adaptades al context.

La comissió delegada de la Real Federación Española de Fútbol ha ratificat la proposta de disputar una fase d'ascens 'exprés' entre els 4 primers classificats de cada grup de Tercera Divisió, encara sense data concreta. Cas que es pugui arribar a disputar aquest play-off en condicions sanitàries òptimes, l'ens federatiu també ha aprovat mesures excepcionals del reglament del futbol per a la disputa del mateix.

Així, els equips podran convocar fins a 20 jugadors pel partit entre el terreny de joc i la banqueta (en la lliga regular de Tercera el reglament estipula 18) i es podran efectuar, en moments molt concrets, fins a 5 canvis durant el partit enlloc dels tres reglamentaris com fins ara. També, si així ho acorden equips i tripleta arbitral, es podran fer pauses d'hidratació a cada meitat del partit.

Organismes federatius i clubs estan pendents, però, de les evolucions de les diferents fases de desconfinament i de les garanties que es puguin facilitar als equips per a la disputa d'aquests partits que estan 'sine die' i no és encara 100% segur que es puguin celebrar.

 

acidH TEB SpecialOlympics