El Nou Sardenya fixa l'horari habitual

18 Setembre 2018 Redacció
Rovira salta amb Eloi Amagat en el darrer Europa-Llagostera del 2010 Rovira salta amb Eloi Amagat en el darrer Europa-Llagostera del 2010 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Tots els partits de lliga com a local fins a final de temporada (tret d'incidències o mandat federatiu) es jugaran a les dotze del matí.

El Nou Sardenya recupera l'horari habitual després de disputar partits per les tardes com és tradicional a l'estiu fruit de la calor. Per la Diada ja es va jugar a les 12 del matí i aquest serà l'horari de tots els diumenges com a local fins al final del curs esportiu 2018/2019. Només hi haurà quatre possibles excepcions que forcin un canvi d'horari a Gràcia.

Aquestes excepcions poden ser un acord entre club local i visitant per algun motiu de pes, avançament de partit en vistes a una futura jornada intersetmanal, coincidència com a local amb algun partit del Femení A o Juvenil A contra un equip balear (que s'ha de jugar federativament a la força pel matí, donat que els equips balears no tenen vol de tornada a la tarda) o bé que la FCF unifiqui horaris al final de lliga en una franja que no sigui les dotze del matí.

Si cap d'aquests condicionants té lloc, l'estadi gracienc acollirà els partits restants de lliga en el tradicional horari a casa, de forma fixa i continuada. El primer duel en estrenar els diumenges al matí serà l'Europa-Llagostera del 7 d'octubre. Aquesta propera setmana l'equip descansa (per efecte imparell del calendari) i el diumenge 30 de setembre torna a jugar fora.

acidH TEB SpecialOlympics