agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La Prèvia

A Figueres l'Europa va tocar fons en la seva estrena de la lliga i va ser l'inici de la ratxa que l'ha dut a ocupar zona de play-off.
La visita a Vilassar de Mar serà una nova sortida complicada per a l'Europa contra un dels equips revelació del campionat.
Cinquè classificat, amb els mateixos punts que l'Europa, el Granollers s'ha convertit per mèrits propis en l'equip revelació de la lliga.
Un Terrassa-Europa sempre és atractiu, més encara si el que hi ha en joc demà diumenge a la tarda és el segon lloc de la taula.
L'inici del 2020 dibuixa un escenari de rivals complicats que visiten el Nou Sardenya. Diumenge ho farà un sempre competitiu Vilafranca.
El primer tram del calendari de Tercera Divisió finalitza aquest cap de setmana amb la visita de l'Europa al camp del Banyoles.

Derbi directe

04 Gener 2020
El gran derbi de la temporada arriba com a regal anticipat de Reis en un primer duel de l'any 2020 que serà decisiu a la taula.
L'Europa va sorprendre tothom guanyat a L'Hospitalet a domicili la temporada passada. Els escapulats volen tornar-ho a fer.
El Nou Sardenya acomiada l'any natural 2019 amb el penúltim partit de la primera volta a casa. El Manresa, rival dels escapulats.

Prenent nota del passat

30 Novembre 2019
L'Europa visitarà per segona vegada a la història en partit oficial el camp del San Cristóbal, advertit de l'experiència de l'any passat.

acidH TEB SpecialOlympics