Una nova victòria de l'Europa B

18 Setembre 2020 Redacció
Vilajosana, autor del 0-1 Vilajosana, autor del 0-1 Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Quart amistós del Filial i tercera victòria (ahir per 0-2 al camp de l'Unificación Bellvitge) en una pretemporada on no es coneix la derrota.

Amistós Pretemporada · 17/09/20 · 21:30 hores · Mpal. La Feix Llarga

UNIF. BELLVITGE
0 - 2 EUROPA

Durant el primer temps l'Europa va dur la iniciativa i el domini del joc, podent profunditzar en atac i gaudir de diverses ocasions de gol prèvies a les dues dianes que, a la fi, van donar la victòria als escapulats. En només tres minuts el matx va quedar resolt: Víctor Vilajosana va transformar una pena màxima per fer el 0-1. Just després, Hugo Sánchez feia el 0-2 rematant un córner directe.

A la represa, la 'Uni' va sortir amb empenta, fent-se amb el control del joc i la pilota, tenint-la aquesta més estona a camp contrari. Tot i aquest escenari, l'Europa B es va mantenir ferm al darrere i, superada la meitat de la segona part, va recuperar el control del joc gràcies als nombrosos canvis.

Els graciencs van aconseguir rebaixar la pressió local i va tornar a arribar amb més fluidesa a la porteria contrària, però en cap d'aquestes accions va poder fer el tercer per tal d'ampliar el marcador.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Madiop, Eiji, Vargas, Fàbrega, Tito, Hugo, Amín, Albert, Pons, Víctor i Marçal... També van jugar: Shin, Gonchi, Morlans, Pol, Marc, Kengo, Castells, Forcadell, Jon i Ricki.