Imprimir aquesta pàgina

Massa correctiu

19 Maig 2019 Redacció
El Castelldefels ha imposat la seva necessitat El Castelldefels ha imposat la seva necessitat Jordi Batuecas

L'Europa ha tancat la lliga caient per 3-0 a Castelldefels en un partit on es podria haver avançat i fins i tot empatar quan anava 1-0.

Lliga · Jornada 42 · 19/05/19 · 12 hores · Mpal. Els Canyars · 400 espectadors

CASTELLDEFELS
3 - 0 EUROPA

No és pas injusta la derrota de l'Europa si considerem les moltes arribades del Castelldefels i les grans intervencions de Joan Compte en el seu darrer partit com a escapulat. Decisiu el porter especialment al primer temps. També és cert que l'Europa ha tingut la primera gran ocasió ben d'hora en un cara a cara amb el porter i que era l'equip que tenia tancat el Castelldefels amb 1-0. Finalment, dos errors han propiciat el resultat final.

Primer quart d'hora elèctric i de bojos a Els Canyars. El conjunt local ha sortit amb empenta, però l'Europa ha gaudit de les dues primeres arribades, una en què Martínez no arriba per poc a una pilota dividida amb el porter i la segona, la més clara, al minut 9 de partit en un mà a mà forçat amb el porter Manu Martín on aquest darrer ha guanyat la partida i ha salvat un 0-1 que gairebé ja es cantava.

A partir d'aquí, recital de Joan Compte sota pals: al minut 12 ha refusat un xut de Bermúdez, al minut 20 ha posat el cos a xut de Jordi Cano i un minut més tard ha enviat a córner un potent cacau de Pedro Bilbao.  On no ha pogut fer res és al quart intent local quan una combinació entre dos exjugadors de l'Europa, Pedro Bilbao i Jordi Cano, ha finalitzat amb un xut del petit dels germans Cano que s'ha convertit en l'1-0 que ha presidit el matx fins al descans.

Passada la mitja hora l'Europa ha reaccionat, primer en una centrada de Soto des de línia de fons que s'ha passajat per davant la porteria sense rematador i després forçant diverses faltes i especialment córners on la pilota ha passat constantment per l'àrea groga però sense més perill.

A la represa era complicat sortir amb la potència que han sortit els dos conjunts a l'inici de l'encontre i això ha servit a l'Europa per acomodar més el joc i tenir el control. No obstant, tot i les aproximacions escapulades, Fran Piera, a tocar del quart d'hora, ha perdonat el 2-0 gairebé a porta buida.

La rèplica escapulada ha arribat en un córner que Cano ha rematat alt, per sobre el travesser, i una centrada de Martínez on, quan Oumar ho tenia tot de cara per marcar els temps d'una rematada amb el cap, ha aparegut Juanito per refusar a córner. L'Europa ha passat a dominar el joc i a tancar el Castelldefels a la seva àrea i quan, per inèrcia, semblava més a tocar tenir ocasions d'empatar, ha arribat la sentència en tres minuts.

Éric González s'ha convertit en protagonista pel seu equip als pocs segons d'entrar al terreny de joc. En el primer minut sobre la gespa ha aprofitat una badada escapulada per, des de dins l'àrea fer el 2-0 que deixava més a tocar la victòria pels grocs. Dos minuts després, xut de Jordi Cano al pal i el rebot que acaba a les mans d'Oumar. Penal, targeta groga i el propi Éric González que, des dels onze metres, ha signat el 3-0 definitiu que ha suposat la tranquil·litat per a la parròquia local.

CASTELLDEFELS: Manu Martín, Juanito, Sergi Pérez, Alan, Víctor Miranda, Joel Coch, Pedro Bilbao, Bermúdez, Fran Piera (Aumatell, 74'), Ferreira (Éric González, 79') i Jordi Cano (Abde, 85').

EUROPA: Joan Compte, Xavi Liébanas, Oumar, Cano, German, Josa, Soto (Joel, 57'), Prats, Martínez, Varona (Alfons Serra, 57') i Èric López (Guillen, 67').

ÀRBITRE: Bernat Mas López (Vallès Occidental), assistit per Jordi Fullà Planas (Girona) i Pol Toril Bagen (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Cano, Josa i Oumar (Europa).

GOLS: 1-0 (Jordi Cano, 22'); 2-0 (Éric González, 80'); 3-0 (Éric González -p-, 83').

Campionat de lliga de Tercera Divisió, grup V.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Torrentbó, Uri i Elo (lesió), Castell (sanció) i Alberto, Xavi Camps, Gabi i Aitor.

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Tarik -del Juvenil A- i el porter Marc Priego / Pel Castelldefels han restat a la banqueta: Rubi, Miguel, Ralph i el porter Romero.

Partit disputat sense incidències del temps.

Abans de l'inici del partit els dos equips han fet un passadís de campions als equips de base Aleví D i Aleví E de la UE Castelldefels.