Destacats: 27 i 28 d'octubre

26 Octubre 2018 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Son Sardina
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 7
Dia: Diumenge 28 d'octubre
Horta: 11:30

Després de partit una injusta derrota condicionada per una incomprensible decisió arbitral, el Femení A escapulat intentarà retrobar el camí del triomf per no perdre corda davant la zona alta d'una lliga molt competida. Al davant, un clàssic dels darrers temps a la categoria, el Son Sardina. Per tal d'afrontar aquest partit el tècnic Toni Camacho comptarà amb tots els seus efectius a excepció de les lesionades de llarga durada Nany i Eybis.

 

EUROPA B

Partit: Sant Pol - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 9
Dia: Diumenge 28 d'octubre
Hora: 12:15

Sis derrotes seguides en lliga acumula l'Europa B que, no obstant, va obtenir una dosi de moral entre setmana guanyant a l'Unificació Bellvitge -de la mateixa categoria però d'un altre grup- en duel disputat a domicili. Aquest partit amistós ha de servir de trampolí per sortir de la mala ratxa al campionat regular. El cos tècnic no podrà comptar per aquest partit amb les baixes de Tomás Terrats, Albert Martí, Gerard Sastre i Sergi Monsó per lesió i la de Francisco Mathon per assumptes personals.

 

JUVENIL A

Partit: EUROPA - El Olivar
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 9
Dia: Dissabte 27 d'octubre
Hora: 17:15

Després de superar, durant les vuit primeres jornades, el 'Tourmalet' més important, culminat amb una visita al camp del líder, l'Europa afronta ara el calendari més 'real', el de la seva lliga. El conjunt dirigit per Gonzalo Riutort intentarà retrobar-se amb la victòria a casa en partit que es disputarà demà a la tarda a casa i en el que no podrà comptar, per lesió, amb Thiago, Lupon, Arru i Pau.

 

 

acidH TEB SpecialOlympics