Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Definits els primers amistosos del Juvenil A masculí

12 Juliol 2022 Redacció
Últim partit entre Europa i Girona disputat a la Divisió d'Honor al Nou Sardenya Últim partit entre Europa i Girona disputat a la Divisió d'Honor al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

El Juvenil A masculí de l'Europa ja coneix els seus primers rivals d'estiu per a preparar una nova i exigent temporada a la Divisió d'Honor.

Després de conèixer que Arnau Basagaña dirigirà el Juvenil A aquesta temporada, els graciencs ja tenen programats els dos primers encontres de preparació per a la nova temporada. El primer test serà el dia 6 d'agost davant el Girona (camp i horari encara per definir), mentre que el dia 10 del mateix mes s'enfrontaran al Primer Equip de la Montañesa, que tres dies abans haurà disputat encontre de primera ronda de Copa Catalunya contra el Primer Equip masculí escapulat.

Aquests són els dos primers compromisos d'una pretemporada que comptarà amb més encontres de nivell per a preparar la cinquena temporada seguida de l'equip a la màxima categoria juvenil. Podeu consultar el calendari de partits (i les actualitzacions corresponents) al següent enllaç.

acidH TEB SpecialOlympics