agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Una temporada més pel cos tècnic del Juvenil A femení!

10 Agost 2022 Redacció
Cos tècnic durant una entrevista a ElPeriódico aquesta temporada Cos tècnic durant una entrevista a ElPeriódico aquesta temporada Cedida - Jordi Cotrina

El Juvenil A femení ultima les vacances abans de començar una nova temporada a la Preferent i ja coneix la renovació de la totalitat del cos tècnic.

Nany Haces, Pili Porta, Elba de Vega i Judith Acedo continuaran al capdavant de l'equip escapulat que competirà a la màxima categoria aquesta temporada. Després de classificar-se per primera vegada en la història per a disputar la Copa Catalunya i caure davant el Barcelona, que després va guanyar la competició, l'Europa buscarà novament reeditar una campanya de nivell per assegurar-se una plaça entre els quatre millors equips juvenils catalans.

Un altre dels èxits d'aquest cos tècnic -i de la temporada en global- és que fins a set futbolistes dirigides per aquest cos tècnic van formar part de l'ascens i el campionat de lliga del Primer Equip la temporada passada. És el cas de Núria, Carla, Coral, Peque i Sepha (amb presència més habitual) i Anna, Neus (debutant). 

Enguany serà el sisè any de Nany Haces al capdavant del Juvenil A, mentre que Pili Porta i Judith Acedo sumaran la seva quarta temporada i Elba de Vega la segona. L'equip arrencarà els entrenaments el pròxim 17 d'agost a l'Àliga per a començar una exigent pretemporada de cara a arribar en les millors condicions al primer partit de lliga el 25 de setembre contra el Sant Gabriel.

El somni continua, companyes! Per un nou any ple d'èxits!