Imprimir aquesta pàgina

Primera i dura derrota davant el líder

29 Gener 2022 Xavi de la Ossa
Primera derrota de la temporada pel Juvenil A femení Primera derrota de la temporada pel Juvenil A femení Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení perd el primer partit de la temporada davant el Barcelona al Nou Sardenya (2-5) després de trams bons d'encontre.

Lliga · Jornada 16 · 29/01/22 · Estadi Nou Sardenya · 17:00 h.

EUROPA 2 - 5 BARCELONA

Setze jornades després de començar el campionat de lliga l'Europa perd per primera vegada tres punts en un partit. Ha estat davant el líder de la categoria i jugant un partit molt bo en algunes fases. Inici dubitatiu per les escapulades, que després de rebre els dos primers gols han agafat el ritme de joc i han proposat. Amb el marcador ajustat, una acció polèmica ha canviat el rumb d'un encontre que apuntava a acabar amb molta emoció.

Tres minuts ha tardat l'equip culer a avançar-se en el marcador després que una pilota en profunditat cap a Laia hagi acabat en passada al segon pal per l'arribada de Magalí. El Barça ha certificat així un inici de matx on ha estat superior a un equip gracienc que ha sortit tou a la gespa. Un xut llunyà de Sepha ha despertat les escapulades, que han anat de menys a més a la primera meitat. Tot i això, en una de les accions posteriors Celia Segura ha rebut sola a banda dreta, ha encarat Raquel i picat la pilota per sobre Anna per fer el segon.

Les de Pablo Tramulles, extècnic de l'Europa que avui tornava al Nou Sardenya, han mantingut el control de la pilota davant un Europa que ha plantejat una pressió alta i ha sabut trobar els espais. Tres ocasions han tingut les locals -dues de Sepha i una Raquel- abans de veure com un xut bombejat de Dani des de la frontal s'ha colat per la part de dalt de la porteria defensada per Rocío. El final de la primera meitat ha estat trepidant per les europeistes, que han gaudit d'un parell d'ocasions més per arribar al descans amb empat.

A la represa el Barcelona ha tornat a posar distància gràcies a Noa Ortega, qui després de rebre en profunditat ha superat Anna amb un tir potent al primer pal. L'Europa no ha abaixat els braços i ha mantingut una bona versió, assecant les blaugranes en atac. Al minut 64, les gracienques han vist porteria després d'una centrada de Botello a pilota aturada i gol de Raquel en segona jugada. L'àrbitre, però, ha xiulat fora de joc.

Tres minuts més tard, passada en profunditat cap a Celia Segura, qui ha regatejat Anna i ha fet pujar el quart a l'electrònic. L'Europa, ferit de mort, no ha estat capaç de reaccionar. Gadea ha marcat el cinquè en una gran acció individual on ha marxat de tres futbolistes locals i ha enganyat Anna i en temps d'afegit Angi ha creuat el cuir davant Rocío per posar el 2-5 amb què ha acabat el partit. Primera derrota de la temporada davant el líder, que marxa a vuit punts.

EUROPA: Anna, Botello, Raquel, Angi, Cou, Sepha, Neus, Estrada, Paula López, Dani i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Mariona, Magda, Elena i Marina.

BARCELONA: Rocío, Martina, Noah Bezis, Emma, Judit Pujols, Lorena, Magalí, Nina, Celia Segura, Raquel i Laia Martret... Han completat el partit i la convocatòria: Laura Martín, Adriana, Adri, Gadea, Andrea, Maya i Noa Ortega.

ÀRBITRE: Lluis Espallargas Casellas (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Botello i Júlia (Europa) i a Raquel (Barcelona).

GOLS: 0-1 (Magalí, 3'); 0-2 (Celia Segura, 14'); 1-2 (Dani, 32'); 1-3 (Noa Ortega, 54'); 1-4 (Celia Segura, 67'); 1-5 (Gadea, 80'); 2-5 (Angi, 81').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

Primer partit de la història del Juvenil A femení que s'emet per televisió (FCF TV). Primera derrota de l'Europa aquesta temporada. Han causat baixa per les escapulades: Laia, Rodés i Martina (lesió); Montse (sanció) i Vicky i Martina (decisió tècnica).