Imprimir aquesta pàgina

Dani jugarà amb la Sub-17 de Catalunya el IXè Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Femenines

31 Març 2022 Redacció
Dani davant la WSS al Nou Sardenya Dani davant la WSS al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

La futbolista del Juvenil A femení ha estat convocada per a disputar la primera fase del campionat a Madrid.

Després d'aquestes temporades marcades per la Covid-19 Catalunya tornen les Seleccions Autonòmiques Femenines. Per a la present edició hi ha un canvi de format, de dues úniques fases. Aquest cap de setmana hi participen les seleccions Sub-15 i Sub-17, que entrenaran aquest divendres 1 d'abril a Lleida abans de posar rumb cap a Madrid.

Dissabte i diumenge se celebraran els campionats. La Sub-17, selecció amb qui va convocada Dani, jugarà contra Madrid dissabte a les 12:15 hores i diumenge a la mateixa hora ho farà davant l'Aragó. Diumenge, un cop finalitzat el segon partit i després de dinar, les jugadores tornaran cap a Barcelona.

Dani és l'única representat europeista en una llista on figuren sis jugadores del Barça, cinc de l'Espanyol, dues de la Damm, dues del Torelló, una de l'AEM i una de la Fontsanta-Fatjó. Així, la davantera de l'Europa es converteix en la segona futbolista del club en disputar una fase de Seleccions Autonòmiques després de Sepha.

La bona feina feta al Nou Sardenya sota les ordres del cos tècnic del Juvenil A femení brinda l'oportunitat a Dani de poder disputar aquest campionat. Toca gaudir ara de l'experiència.

Enhorabona, Dani!

 

Dani Selecció Catalana Sub 17 2122

Dani en partit amb la Selecció Catalana Sub-17 | Foto: Federació Catalana de Futbol

Articles més recents relacionats per etiquetes