agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Confirmat el calendari del Juvenil A femení per a la temporada 2022/2023

22 Juliol 2022 Redacció
Magda en el partit del Juvenil A davant el Manu Lanzarote Magda en el partit del Juvenil A davant el Manu Lanzarote Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Juvenil A femení de l'Europa ja coneix el calendari de competició de la Preferent Juvenil per al pròxim curs esportiu 2022/2023.

Un cop coneguts els rivals de la pròxima temporada, les gracienques coneixen també el calendari, publicat per la Federació Catalana de Futbol aquest divendres. La temporada arrencarà el dia 25 de setembre al camp del Sant Gabriel i finalitzarà el 21 de maig al camp de la Fontsanta-Fatjó.

En la tercera jornada hi haurà derbi contra el Barcelona previst pel 9 d'octubre a la CE Joan Gamper i el 12 de febrer la tornada al Nou Sardenya. En la sisena i setena jornada hi haurà derbi contra Damm i Espanyol. El duel contra les cerveseres serà el 30 d'octubre i la tornada el 12 de març al Nou Sardenya, mentre que contra l'Espanyol el primer partit serà a Gràcia el dia 6 de novembre i el segon a la CE Dani Jarque el 19 de març.

Calendari exigent per l'equip, que lluitarà una temporada més per estar a la zona alta. A continuació podeu accedir al calendari del Juvenil A femení en el següent enllaç.