Imprimir aquesta pàgina

Triomf a casa contra l'Espluguenc

26 Agost 2017 Redacció
Una acció del matx jugat al Nou Sardenya Una acció del matx jugat al Nou Sardenya Jordi Batuecas

En el cinquè compromís de la pretemporada, l'Europa B ha tornat a sumar una victòria, en aquesta ocasió 1-0 a casa contra l'Espluguenc.

Pretemporada · 26/08/17 · 19 hores

1 - 0 ESPLUGUENC

L'Espluguenc, equip de Segona Catalana dirigit per un vell i estimat conegut de la casa gracienca, Òscar Sanchís, ha estat el rival que ha mesurat forces amb l'Europa B avui al Nou Sardenya. El resultat final no mostra del tot la realitat del joc, doncs l'Europa B ha estat dubitatiu i mancat de ritme, fruit de la càrrega d'entrenaments i partits de pretemporada.

Al minut 10 de la segona part, per a més afegit, ha estat expulsat Marc Rodon per doble groga, circumstància que ha fet que els joves escapulats hagin hagut de defensar-se i esperar alguna oportunitat al contraatac, amb un Alieu en punta que feia mal amb la seva velocitat.

Així ha estat com, tot i controlar l'Espluguenc el joc amb un home més, un contraaatac al minut 90, amb una pilota a l'espai que Alieu ha centrant al segon pal, ha servit per trobar Enrique, que només ha hagut d'acompanyar la pilota al fons de la xarxa. L'equip escapulat es troba en fase de millora, però l'actitud i esforç dels escapulats continua sent clau i no encaixar cap gol en els darrers 3 partits amb equips de categoria té mèrit.

La convocatòria del partit

EUROPA: Joan Compte, Guifré, Pau Mas, Dani Jares, Pol Grau, Ayllon, Ferran Esteve, Xavi Prats, Soto, Alieu i Rodon... Han completat la convocatòria: Guillem Albert, Xavi Camps, Marc Vicente, Enrique i Alberto.

ESPLUGUENC: Joan Muñoz, Manuel Doctor, Lanceta, Royuela, Blanco, Sergio López, Carlos Vidal, David Lopez, Alliaume, Dani López i Manuel Jiménez... Han completat la convocatòria: Pol Gamisel, Quim Nadal, Sergi Muñoz, Ortiz, Armand, Alberto Jiménez i Porcel.

GOL: 1-0 (Enrique, 90').