agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El Femení A arriba a l'equador de la lliga

13 Gener 2016 Redacció
Una acció del Femení A aquesta temporada a casa Una acció del Femení A aquesta temporada a casa Arxiu CE Europa (Fran Capell)

L'equip sènior femení de l'Europa ha completat la primera volta del calendari a la Segona Divisió estatal femenina. Anant de menys a més, el conjunt escapulat respira ara tranquil instal·lat a la mitja taula alta de la classificació.

La bipolaritat, actualment per a bé, ha marcat la trajectòria del Femení A dins l'actual lliga. L'equip escapulat va començar el campionat amb unes sorprenents cinc derrotes consecutives, un fet insòlit i més encara per a una plantilla configurada per estar a la part alta de la classificació. La primera victòria no va arribar fins el 17 d'octubre, dins la jornada 6, superant l'Igualada a domicili. En el següent partit, a casa, es va tornar a guanyar, en aquesta ocasió al Collerense.

El tècnic Àlvaro del Blanco, després d'aquests dos triomfs, es va mostrar confiat, en una entrevista a ceeuropa.cat, sobre les possibilitats ascendents de l'equip. Malgrat sumar llavors dues derrotes seguides, el cert és que l'equip ha escalat dins la Segona Divisió gràcies a les quatre victòries consecutives que suma al campionat: un 12 de 12 que l'ha situat sisè, ja sis punts per sobre del descens.

acidH TEB SpecialOlympics