agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 16 i 17 de novembre

15 Novembre 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Igualada
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 10
Dia: Diumenge 17 de novembre
Hora: 11:30

El Femení A viurà el mateix duel que el Primer Equip masculí, contra l'Igualada, però en ordre invers: rebent el conjunt blau a casa. Per a aquesta missió el tècnic Fran Güells no podrà comptar amb Eybis i Moyano per lesió i tindrà el dubte fins a darrera hora de Pili Porta.


EUROPA B

Partit: EUROPA - Argentona
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 11
Dia: Dissabte 16 de novembre
Hora: 17:15

El Filial de l'Europa, que aquesta setmana ha dobat les baixes de Jesús i Ji Su, buscarà fer-se fort a casa i consolidar el Nou Sardenya com el punt de partida per estabilitzar-se a la classificació. La resta d'efectius de la plantilla estan disponibles per a la convocatòria de Carles Moya.


JUVENIL A

Partit: San Francisco - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 11
Dia: Dissabte 16 de novembre
Hora: 12:00

En jornada matinal de dissabte el Juvenil A es desplaça fora de Catalunya per jugar davant el San Francisco, buscant consolidar-se a la zona mitja de la classificació. El tècnic, Gonzalo Riutort, no podrà comptar amb Pratse, lesionat, ni Aarón i Pau (malalts). Hi haurà el dubte fins a darrera hora de Gene.

 

 

 

 

acidH TEB SpecialOlympics